“Met een gerust hart slapen dit veulenseizoen”

Er breekt een spannende periode aan wanneer uw merrie drachtig is. Toch kunt u uzelf gerust stellen en tijdig voorbereid zijn.

Birth Alarm is een veulengeboorte meldsysteem voor paarden en pony’s. De geboortemelder geeft tijdig een waarschuwing bij de aanstaande geboorte van het veulen en kan daarnaast gebruikt worden om de gezondheid van het paard te monitoren. Dit systeem is uniek, eenvoudig in gebruik en tegelijkertijd zeer paard vriendelijk.

De slimme Birth Alarm zenders constateren het moment dat een merrie gaat beginnen aan de bevalling van het veulen door middel van de houding van de merrie. Birth Alarm is ervan overtuigd dat zij door deze methode de beste oplossing kan bieden voor uw merrie.

Zeer betrouwbaar

Niets is vervelender dan een systeem dat valse meldingen geeft. Hierom zijn
alle Birth Alarm systemen voorzien van een speciale slaapstand. Deze detecteert het verschil tussen een slapende en bevallende merrie en alarmeert u daardoor alleen wanneer dit echt nodig is.

Ultieme controle

Hoe u nóg zekerder kan zijn dat u altijd op de hoogte bent van de actuele situatie rondom uw merrie impotenzastop.it? Combineer uw Birth Alarm met één van de Birth Alarm camerasystemen! Met deze totaaloplossing heeft u altijd een wakend oog en kunt u zichzelf op elk moment gerust stellen. Om de keuze voor u nog makkelijker te maken heeft Birth Alarm een totaalpakket samengesteld en deze tijdelijk sterk in prijs verlaagd!

Alle informatie