Healthy food – Happy mood!

Paardensport is een krachtige combinatie van 2 atleten: het paard en de ruiter. Beiden moeten goed gemanaged worden om het beste van zichzelf te kunnen geven in de wedstrijdring.
Het management van het paard is vaker prioriteit dan de gezondheid en conditie van de ruiters เว็บไซต์ของบริษัท.
De kracht van voeding bij de ruiter naar fitheid en prestaties toe wordt nog steeds onderschat.

Equlifestyle is gebaseerd op 3 pijlers : Gezondheid (health), mode (fashion) & schoonheid (beauty), en dit alles in combinatie met de paardensport.
Dankzij onze voedingsexperte Alessia Couvreur, zelf ook amazone op internationaal niveau, zullen wij jullie wekelijks voorzien van heerlijke recepten en interessante artikels om de fitheid van de ruiter te boosten.

Hieronder vinden jullie alvast een kleine kennismaking met Alessia.
Wensen julie echter nog meer tips and tricks van Alessia, raadpleeg dan zeker haar website www.dietiste-alessia.com of op social media (instagram : healthyfoodhappymood_). Word je graag persoonlijk begeleid, aarzel dan zeker niet om deze fantastische voedingscoach en diëtiste te contacteren!

 

Hi!

Mijn naam is Alessia, sommigen van jullie kennen mij misschien al van in de paardenwereld. 24 jaar geleden werd ik geboren in Antwerpen en sinds anderhalf jaar werk ik als diëtiste. In mijn praktijk in Wilrijk begeleid ik mensen naar een gezonder leven, zowel fysiek als mentaal.

Toen Equlifestyle me vroeg of ik voor hen wou schrijven twijfelde ik geen seconde. Regelmatig zal ik blogberichten vol met gemakkelijke tips en recepten met jullie delen, alsook de antwoorden op de meest gestelde vragen rond voeding en gezondheid.

 Mijn doel is om een gezonde levensstijl toegankelijker te maken, want gezond zijn hoeft helemaal geen extra moeite te kosten. Gezond leven en eten, is in tegenstelling tot wat velen denken, niet alleen nodig voor mensen met overgewicht of complicaties.

Vaak hoor ik zeggen ‘persoon x eet meerdere malen per week frieten, doet niet aan sport en komt toch geen gram bij, dat is toch niet eerlijk?!’, maar wat mensen vergeten is dat die persoon x ook ziek kan worden, ook al ziet die er gezond uit.

 

Voorkomen is beter dan genezen. Is het dan enkel en alleen maar preventief? Helemaal niet. Het eerste wat ik hoor bij mijn patiënten na een aantal weken is dat ze zich energieker, gelukkiger en zelfverzekerder voelen. De kracht van voeding wordt nog steeds enorm onderschat, en dat is jammer.

Maar dus, later meer hierover, ik kijk er alvast naar uit!

 Gezonde groetjes,