In & Rond: Euregio H&F

Naar jaarlijkse gewoonte is er na afloop van de internationale tweesterren wedstrijd Horse & Friends de gezellige Euregio op het Sentower Park in Opglabbeek. Dit jaar hernoemd naar H&F zullen de cowboys & indianen het overnemen van donderdag 02 november tot en met zondag 05 november.

Er staat weer heel wat regionale sport op de agenda en zowel op vrijdag als zaterdag wordt de avond afgesloten met show, spektakel en feestgedruis. Meer info: klik hier

Maar wat kan je doen als je even niets te doen hebt libido-portugal.com/? Wij zochten het even uit: In & Around Euregio H&F

Gezellige resto tijd

Toegegeven het eten aan de gezellige tafels in het Sentower Park zal opnieuw netjes verzorgd zijn. Maar wat als je geen tafel hebt of gewoon eens zin hebt in iets anders?

Het dichtste bij is het restaurant van het Sentower Park zelf. Een gezellige brasserie waar je de basisgerechten op de menukaart kan terugvinden. Heb je zin in iets anders?

Op slechts 2 minuten rijden bevind zich “Le Petit Chateau”, deze B&B heeft ook een geslaagd restaurant waar je heen kan voor een culinair genot. Je kan er eten van 12- 14 en 18 – 21 uur. Reservaties en info vind je HIER

Ga je liever voor Italiaans aarzel dan niet een bezoekje te brengen aan Pizzeria La Casa. Deze Pizzeria wordt hoog aangeschreven. Afhalen is eveneens mogelijk! Info vind je HIER

Shopping fun

Gezelligheid troef in het kleine centrum van Opglabbeek. Heb je enkele uurtjes vrij, staat je viervoeter gezellig te keuvelen in zijn stal, dan kan je snel richting het centrum van Opglabbeek trekken. Naast enkele kledijwinkels zijn er ook nog wat leuke decoratie shops.

Heb je iets meer luxe van tijd, dan ligt het shopping paradijs van ‘Hasselt city’ op slechts 30 minuten rijden.

Ontspanning

Het hoeft niet altijd resto en shop-tijd te zijn. In een straal van 7 km van het Sentower park kan je gezellig films kijken in de Euroscoop van Genk,  even een sportwissel doen in het Hengelhoef zwembad of lekker gaan racen met vrienden op de Indoor Karting in Meeuwen.

Rij je slechts enkele kilometers verder ligt er nog een leuke indoor skipiste in Genk en minigolf terrein in Kattevennen. Kortom alles om er zowel op het Sentower Park als errond een gezellige week van te maken.